Parhaimmat kaupungit Suomessa

Jos etsit luontoa, kulttuuria ja pohjoisia valoja, Suomi tarjoaa kaikki kaikkein vaativimmalle matkailijalle kuviteltavissa olevat nähtävyydet. Haluatko tietää, mitä kaupungeista kannattaa käydä Suomessa? Siksi tänään näytämme sinulle parhaat kaupungit nauttimaan Suomesta tyylikkäästi. Kommentoi tärkeimpiä vierailukohteita ja niiden tunnusmerkkejä.

 

Helsinki

 

Yli 1,3 miljoonalla asukkaalla Suomen pääkaupunki on trendien, monumenttien ja aloitteiden hotbed, jotka ovat tehneet Helsingin yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista kaupungeista. Jos matkustat kesällä, älä unohda mahdollisuutta saada piknik Esplanadin puistossa jatkamaan saunojen kutenAllas Sea Poolin keskellä , tutustua torin pysähdyspaikkoihin tai turvautua Kampin hiljaisuuteen , innovatiiviseen puurakenteeseen. c Uyo absoluuttinen sisäiseen rauhaan on saanut.

 

Espoo

 

Suomi on yksi ympäristötietoisimmista maista, ja Espoo on tämän todellisuuden paras lähettiläs. Espoo sijaitsee maan etelärannikolla Helsingin pääkaupunkiseudulla, vaikka sillä on oma luonteensa tutkia läpi monien metsien ja puistojen, jotka kaikki nojaavat Espoon joelle, joka antaa nimensä kaupunkiin. Menettää itsesi museoiden ja saunojen keskellä, kunnes tulet keskiaikaiselle 15. vuosisadan kirkolleen , joka on tämän sadun kaupungin ylpeys.

 

Tampere

 

Tampere on yksi kauneimmista kaupungeista, ja se sijaitsee maan sisäpuolella, vaikka se ei vaikuta niin kapeilta, joilta ja varsinkin järviltä. Näsijärvi ja sitä ympäröivät Pyhäjärvi . Kaupunki, jossa voit nauttia puistoista kesällä ja talvella luistinrata yhdistää kiertueen Píspalan vanhan työväenluokan naapuruston värikkäisiin taloihin, museoihin, kuten Vapriikkiin tai vanhaankaupunkiin, joka korvaa vanhoja tehtaita teollisuuden vallankumous, joka tekee mielenkiintoisimmista skenaarioista.

 

 

Vantaa

 

Myös Vantaan pääkaupunkiseudulla Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja yksi niistä hienoista paikoista nauttia rauhasta ja pohjoismaisesta viehätyksestä. Vanhasta Pyhän Laurin Kirkoon kirkosta , joka on rakennettu 1500-luvulla ja jossa on suuria seinämaalauksia ja hiljattain kunnostettu, Suomen Ilmailumuseoon tai Heurekan tiedekeskukseen , joka on yksi tärkeimmistä paikoista, kaupunki on myös tärkeä läheisyyden vuoksi Helsinki- Vantaan lentoasemalta , Suomen suurimmalta lentokentältä .

 

Oulu

 

Oulussa on Pohjois-Suomen suuri kaupunki (tai sen keskusta, koska muu maa on kadonnut Lapissa, jossa poroja on enemmän kuin ihmisiä), Oulu on tunnettu teknologisesta luonteestaan, sen yliopistosta yksi tärkeimmistä maalauksellisen tiedepuistonsa ansiosta. Täydellisenä siirtymänä pohjoiseen ja etelään Oulu pyörii valtavan Routaarin kävelykadun , sen suolakauppojen, erilaisten museoiden, kuten sahan tai auton, sekä suuren katedraalin ympärille. Tietenkin kaikenlaiset tapahtumat eivät ole tässä viihtyisässä kaupungissa puuttuvia .

 

Jos aiot vierailla Suomen parhaiden kaupunkien gunassa, suosittelemme, että saat kaikki tärkeät puhelinnumerot. Haluatko varata junayhteyden Helsingin ja Oulun välillä? Etsi tärkeimmät sairaalat Espoossa? Älä unohda säästää kaikkia maksuttomia numeroita Suomessa ja valmistaudu nauttimaan seikkailusta.