4G antenni tuo varmuutta netin toimintaan

Sana 4G antenni tuo mieleen ehkäpä ison ja vanhanaikaisen televisioantennin. Nykyään antennit ovat kuitenkin pieniä, keveitä ja tyylikkäitä. Niitä ei edes välttämättä huomaa. Sisäantennit on helppo esimerkiksi piilottaa ja ulkoantennit pieniä piiskamalleja. Voit valita itsellesi sopivimman 4G antennin Myamplifiersin laajasta valikoimasta.

Antennit suoraan kotiin toimitettuina

Yksi hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Nikransin LCD250-GSM + 4G joka siis nimensä mukaan vahvistaa sekä 4G-nettiverkkoa että puhelinverkkoa. Saat siis sekä katkeamattomat puhelut että tehokkaan ja nopean Internet-verkon. Sinun ei tarvitse enää harmitella hidasta nettiä esimerkiksi kesämökillä, saaristossa tai muussa sellaisessa paikassa, jossa on perinteisesti ollut hatarat ja ärsyttävän hitaat nettiyhteydet. Nikransin LCD-mallin avulla näet näytöstä esimerkiksi asennusohjeet, virheilmoitukset sekä tehostusominaisuudet. Sinun ei tarvitse plärätä paksuja ohjevihkosia ja pelätä niiden hukkumista, vaan ohjeet tulevat laitteen sisällä ja ovat aina käytettävissä. Tämä malli sopii niin yksityisiin taloihin, kahviloihin, kauppoihin, studioihin ja kaikkiin muihin suhteellisen pienikokoisiin paikkoihin. Laite kattaa noin 250 neliömetrin alueen, joten siinä riittää tehoja isompaankin omakotitaloon. Kannattaa muistaa, että jos haluat yhteyksien toimivat moitteettomasti myös vaikkapa pihallasi, tulee valita vielä tehokkaampi 4g antenni. Kun tilaat tämän mallin, Myamplifiersiltä otetaan sinuun yhteyttä ja tarkistetaan minkälainen LTE-kaista on sinulle oikea. Sen jälkeen he valitsevat oikean mallin sinulle ja saat sen postitse nopeasti jopa muutamassa arkipäivässä. Postitukuljetukset hoituvat FedExin tai DHL:n kautta, joten saat tilaukset kotiovellesi tai työpaikan tai toimiston ovellesi luotettavasti.

Nikransin 4G antennin pystyy asentamaan, vaikkei aiempaa kokemusta teknisistä vempaimista olisikaan. Asennus onnistuu helposti ja myös käyttö on helppoa. Saat kaikki ohjeet näytöltä ja näytöstä pystyy myös säätämään tulo- ja lähtösignaalin voimakkuutta, tehoa ja AGC:tä. Laitteessa on myös energiatehokas nukkumismoodi eli laite vaipuu horrokseen, kun saapuvia tai lähteviä puheluita ei ole ja netissä ei siirry dataa. Lepotila säästää energiaa ja samalla myös rahaa. Laite herää heti kun se havaitsee nettiyhteyden käynnistyvän tai puhelun saapuvan tai lähtevän. Laite pystyy myös automaattisesti säätämään omaa vahvistustaan ja signaalin voimakkuutta. Se myös sammuu automaattisesti, mikäli se kohtaa jonkun ongelman. Pieni koko ja tyylikäs muotoilu kruunaavat tämän modernin 4G antennin ja vahvistimen.

Kaikissa 4G antenneissa on kansainväliset CE- ja RoHS-sertifikaatit, eli ne ovat laadukkaita ja luotettavia. Niitä on turvallista käyttää eikä antennin käytöstä ole mitään vaaraa käyttäjälle tai ympäristölle. Voit saada 4G vahvistimen avulla ratkaisun internetin pätkimiseen ja huonoon kuuluvuuteen. Voit myös huoletta tehdä tilauksen Myamplifiersille, sillä kaikissa 4G antenneissa on 30 päivän palautusoikeus, eli mikäli et ole tyytyväinen laitteeseen voi palauttaa tai vaihtaa sen tehokkaampaan. Saat rahat tilauksestasi etkä siis häviä mitään kokeilemalla tätä nykyaikaista vaihtoehtoa parempiin nettiyhteyksiin ja puheluihin.

Ilmainen salaylijännitesuoja

Tilaamalla nyt 4G antennin saat kaupanpäälle myös salamaylijännitesuojan. Se takaa sen, että laite ei rikkoonnu ukkosellakaan. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä liittyen antenneihin ja nettiyhteyksien tai puheluverkkojen vahvistamiseen, kannattaa kysyä asiasta lisää Myamplifiersiltä. Heidän tiimiinsä kuuluu paljon alan asiantuntijoita, jotka mielellään neuvovat ja opastavat sinua tarpeeseesi sopivan vahvistimen valinnassa.

Kun tilaat 4G antennin Myamplifiersiltä, saat pakkauksen mukana kaiken tarvittavan laitteen käynnistämiseksi. Asennukseen menee noin puolisen tuntia, jonka jälkeen pääset heti nauttimaan nopeista yhteyksistä. Pakkaukseen kuuluu kaikki kaapelit, antennit sekä sisälle että ulos, näyttö ja muu tarpeellinen. Sijoittamalla muutaman satasen laadukkaaseen 4g antenniin, säästät sekä aikaa että hermoja, oli sijaintisi sitten kuinka syrjäinen hyvänsä.